Terug naar nieuws

Logo Golfballen

Logo Golfballen
Heeft u altijd al eens met een eigen afbeelding, tekst of met uw bedrijfslogo willen golfen? Dan is dit uw kans, deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2022. We geven 15% korting op logoballen. Deze zijn al te bestellen vanaf 6 dozijn bij Titleist en vanaf 12 dozijn bij Callaway. Er kan een full colour beeldmerk op óf alleen een (korte) tekst, voor de prijs maakt dat niets uit. De hieronder genoemde pijzen, zijn exclusief uw korting!

DE LOGOBALLEN VAN TITLEIST

Pro V1

€ 62,00 per dozijn 

Een snelle kern, dunnere cover en een casin tussenlaag die meer snelheid genereert, brengt de prestatie van deze golfbal naar een nieuw niveau. Bewijs hoe goed je kunt zijn met de nieuwe Titleist Pro V1.

- Meer snelheid

- Meer precisie, meer consistentie

- Uitzonderlijk zacht gevoel
- Exceptionele controle

Pro V1x
€ 62,00 per dozijn
Een snelle kern, dunnere cover en een casin tussenlaag die meer snelheid genereert, brengt de prestatie van de golfbal naar een nieuw niveau. Bewijs hoe goed je kunt zijn met de nieuwe Titleist Pro V1x.

- Meer snelheid

- Meer precisie, meer consistentie

- Uitzonderlijk zacht gevoel
- Exceptionele controle

AVX
€ 62,00 per dozijn 

De Titleist AVX is ontworpen voor golfers die de best presterende golfbal zoeken met zoveel mogelijk afstand en een extreem zacht gevoel.

- Opmerkelijke afstand en strakke balvlucht

- Lage balvlucht en weinig spin
- Uitzonderlijk zacht gevoel
- Buitengewone controle

Tour Speed
€ 53,00 per dozijn
De Titleist® Tour Speed is een meerlaagse bal met een TPU-cover. De Tour Speed geeft een exceptionele lengte bij het lange spel in combinatie met precisie en controle bij de korte slagen om laag te kunnen scoren. De technologisch ontworpen kern geeft maximumsnelheid bij full swing slagen. Het dypiramide-vormige ontwerp van het 346 vierhoekige dimple-patroon creëert een strakke, doelgerichte balvlucht met meer afstand.

True Feel
€ 33,00 per dozijn
De Titleist True Feel is de zachtste Titleist golfbal met weinig spin voor meer afstand in combinatie met geweldige controle naar en rond de green.

DE LOGOBALLEN VAN CALLAWAY

Chrome Soft X
€ 58,00 per dozijn
De nieuwe Chrome Soft X is een moderne tourbal. Callaway heeft elk aspect van het ontwerp opnieuw ontworpen om maximale afstand te bieden voor de topspeler.

ERC Soft
€ 48,00 per dozijn
De ERC Soft golfbal heeft de manier waarop een afstandsbal presteert volledig opnieuw uitgevonden met hun nieuwe innovatieve Hybrid Cover. Deze hoes van meerdere materialen creëert een uitzonderlijke combinatie van hogere balsnelheden voor een langere afstand, een ongelooflijk zacht gevoel en een merkbaar hogere spin voor uitstekende controle op de green.

Super Soft
€ 33,00 per dozijn
De nieuwe Callaway Supersoft golfbal is een lange, rechte afstandsbal die ongelooflijk zacht is. Ze bezit een ultra lage compressiekern voor hoge balsnelheden en een super lage spin met lage weerstand.

Wilt u advies over welke golfbal bij uw golfspel past óf wilt u direct een bestelling plaatsen? Mail ons dan via golfshop@ecclesgolf.nl.

 
Benieuwd naar alle mogelijkheden bij Eccles Golf Academy? Neem dan contact met ons op!