Biografie Liam ter Horst

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met golfen op de Lochemse golfclub waar ik ook 6 jaar jeugd lid ben geweest. Toen ik op de Lochemse golfclub begon heb ik les gehad van Adrian Morley en van Richard Eccles. In de jaren dat ik op de Lochemse golfclub heb gespeeld heb ik in het eerste jeugd team gespeeld en in het eerste heren team, daar heb ik altijd van genoten!

Vanwege mijn studie (en omdat ik nog geen rijbewijs had) heb ik uiteindelijk gekozen om naar de Rosendaelsche golfclub te gaan. Op de Rosendaelsche golfclub heb ik een aantal mooie prestaties behaald: Landskampioen met de jeugd competitie en landskampioen met de Heren competitie. Ook individueel heb ik een aantal mooie prestaties behaald zoals: 4e op het Nederlands kampioenschap t/m 18 jaar & 6e en 7e op het Nederlands kampioenschap t/m 21 jaar.

Vanaf Juli 2018 heb ik er voor gekozen om de opleiding tot teaching professional te volgen, deze opleiding volg ik bij PGA Holland en mijn opleidingsweken zijn op golfbaan: The Dutch. De Opleiding tot golfinstructeur (C opleiding) heb ik afgrond en ben nu in de afrondende fase van Teaching professional B. Als ik de B opleiding afgrond heb zal ik doorgaan met de A opleiding. Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en te blijven leren om die ervaring en kennis te kunnen blijven toepassen tijdens de lessen die ik geef.

Vanaf half September zal ik aan het werk gaan op de Lochemse golflcub onder leiding van Richard Eccles, ik kijk er erg naar uit om op de Lochemse golfclub aan de slag te gaan als teaching professional. Ook als ik de A-opleiding ga doen zal Richard mijn mentor zijn. Het is fijn om weer terug te zijn op de club waar ik zelf heb leren golfen, nu is het tijd om mijn ervaring als speler en de kennis als teaching professional over te gaan brengen naar jullie. Ik zal beginnen met baanlessen aan alle niveau’s & het geven van lessen aan handicappers beginners t/m 18.

Klik hier om een les te plannen bij Liam ter Horst.

Benieuwd naar alle mogelijkheden bij Eccles Golf Academy? Neem dan contact met ons op!