Trackman analyse

Trackman swinganalyse

Golf is een groeiende sport, maar zeker ook een sport die continue innoveert. De Eccles Golf Academy groeit ook qua innovativiteit en gaat mee met de nieuwste ontwikkeling om iedere golfer, maar ook professional, door middel van apparatuur te laten zien waar aan gewerkt moet worden. Zo is er naast de SAMputtlab ook een Trackman bij de Eccles Golf Academy! Wat is een Trackman? TrackMan maakt gebruik van 3D Doppler-radartechnologie en registreert van elke slag de balvlucht en clubhoofdbeweging.

Meten = weten. Iedere golfprofessioneel geeft op zijn eigen manier les, maar door gebruik te maken van de Trackman kan iedere professional, na een analyserapport, precies zien waar aan gewerkt moet worden. Voor iedere golfer en golfprofessional! De Trackman gebruiken wij voor iedere golfer! De golfer kan na de les met een Trackman of een combinetest aan de slag met de verbeterpunten zowel met de Eccles Golf Academy als met een eigen professional. Door het analyserapport is direct zichtbaar waar aan gewerkt moet worden.

Dat kunnen we via de Trackman blijven meten. Vandaar dat we veel samenwerken met golfprofessionals uit heel Nederland! Ben je golfer en wil je meer inzicht in je eigen swing? Of ben je playing-professional en wil je resultaatgericht te werk gaan? Teaching-professional? Wil je samen met je leerlingen, heel specifiek aan de slag met de swing, unieke resultaten? Neem contact op of boek direct een les! Richard Eccles: 06-30726575 of mail naar richard@ecclesgolf.nl

De wereldtop maakt gebruik van TrackMan: Tiger Woods, Rory McIlroy en Luke Donald en onze eigen Nederlandse top Maarten Lafeber en Joost Luiten.

Benieuwd naar alle mogelijkheden bij Eccles Golf Academy? Neem dan contact met ons op!