Trackman simulator

Trackman simulator? Ja, die hebben wij bij de Eccles Golf Academy!

De Trackman simulator is een nieuw product bij de Eccles Golf Academy. Dit houdt in dat u binnen in een prachtige ruimte op de mooiste banen over de wereld kunt spelen.  

Alle banen worden geprojecteerd op een scherm door middel van een beamer. U ziet de baan en de afstand op het scherm en hier bepaalt u wat voor club u gaat slaan of welke afstand u moet gaan putten. Alles kunt u zo moeilijk of makkelijk maken als u wilt van teebox tot extreme windsnelheden! U gaat lekker spelen en tijdens het spelen krijgt u ook nog advies van één van de golfprofessionals over de keuze van de club & de swing

In de zomer heeft u waarschijnlijk meer tijd om te spelen door de langere avonden, de vroege ochtenden en uiteraard het betere weer. Klopt dat een beetje? Dat is nu dus weer mogelijk met deze apparatuur! 

Tijdens de wat mindere dagen kunt u toch lekker warm en droog komen golfen op de Trackman simulator.  

Voordelen 

-  Maar 1 bal nodig tijdens de gehele ronde

-  Altijd droog 

-  Super samenwerking met de horeca; Brasserie Westwoud!

-  U kunt als nog ’s avonds golfen terwijl u dat anders in de winter niet deed 

Blijf trainen en spelen in de winter om van het voorjaar weer te kunnen genieten van onze prachtige baan & uw fantastische spel! 

Bent u nieuwsgierig geworden en staat u te popelen om gebruik te maken van deze apparatuur? Boek dan een tijd in via de online lesagenda of bel naar Richard of Nighel. Uiteraard kunt u het ook competitief inzetten en met maximaal 4 spelers tegelijkertijd spelen. Iedereen speelt, net zoals in de reguliere baan, zijn eigen bal & spel op zijn of haar niveau. 

Kosten 

1 persoon € 50,- per uur 

2 personen € 30,- p.p. per uur 

3 personen € 25,- p.p per uur 

4 personen € 20,- p.p. per uur 

Omdat dit uniek is in de omgeving adviseren wij u er snel bij te zijn om uw plekje te verzekeren. Als eerste keer is het inboeken van een uur goed voor 2 a 3 personen. Kom je met 4 personen dan is 1,5 uur aan te raden zodat iedereen de volledige baan kan spelen.

De Trackman simulator is beschikbaar op*:

Dinsdag         17.00 - 21.00

Woensdag     13.00 - 14.00 en 15.00 - 17.00

Donderdag     18.00 - 21.00

Vrijdag             17.30 - 21.00

*Op deze dagen en tijden zijn privelessen, groepslessen en baanlessen niet mogelijk.

Als u nog vragen heeft of u wilt nog meer informatie? Of een tijd vastleggen? Loop dan gerust een keer binnen bij Richard Eccles of Nighel Brinkman of contact ze via de mail of telefoon. Denk je nu, daar wil ik een uitje van maken? Mail dan gerust dan zorgen wij ervoor dat je meer informatie krijgt met prijzen over een lunch, daghap of aangeklede borrel na afloop bij Brasserie Westwoud.

Benieuwd naar alle mogelijkheden bij Eccles Golf Academy? Neem dan contact met ons op!