Trackman competitie

Deze winter samen met uw golfvrienden of vijanden blijven doorspelen? Heeft u handicap 54 of handicap 2? Iedereen is welkom, de Trackman simulator is voor iedereen! Met de Trackman simulator kunt u dus de hele winter indoor doorspelen, trainen en plezier hebben met elkaar. Schrijf u in als koppel want u speelt een foursome! Nog niet bekend met wat een foursome is? Je speelt om de beurt maar je speelt met dezelfde bal dus jullie zijn 1 team. Door een foursome te spelen kan iedereen winnen! 

Dit jaar starten we in februari 2020. De starttijden zijn of 18.00 uur of 20.00 uur u zult een paar keer spelen om 18.00 uur en een paar keer om 20.00 uur. We spelen 6 keer en “vliegen” de hele wereld over om op verschillende fantastische banen te spelen. Er is plek voor 6 teams dus schrijf u snel in want vol is vol! 

De kosten per koppel zijn €300,-. 150 euro per persoon voor 6 fantastische avonden van twee uur, warm, droog, sportief, wereldwijd & gezellig. Natuurlijk is het ook mogelijk om je als individu aan te melden dan zoeken wij een leuke speelpartner! Vul onderstaand formulier in om u in te schrijven of mail naar info@ecclesgolf.nl.

Benieuwd naar alle mogelijkheden bij Eccles Golf Academy? Neem dan contact met ons op!